koeienkade-banner-workshops

Workshops

Workshop Koe schilderen

Een prachtig model staat voor u klaar

Bent u op zoek naar een bijzondere creatieve workshop op een unieke locatie voor een vrijgezellenfeest, babyshower, bedrijfsuitje, familiedag of vrienden weekend?

Onder begeleiding van onze boeren dochter Quinty kunt u bij ons een gezellige en creatieve workshop koe schilderen volgen. Een levensecht model staat voor u klaar. Quinty vertelt u over de basistechnieken. En dan gaat u aan de slag met acrylverf op echte canvasdoeken in de stal of buiten bij de koeien. Als de weersomstandigheden goed zijn, dan kunt u heerlijk schilderen in de buitenlucht met zicht op de koeien in het weiland en het prachtige Muiderslot. U zal er versteld van staan dat ook u schilder talent heeft.

Weinig ervaring of talent met schilderen?

Voor diegene die denken dat ze niet kunnen schilderen hebben we een oplossing. Quinty heeft mallen beschikbaar die u zelf kunt overtrekken op het schilders doek. De basis is gelegd en daarna is het simpel. Laat je creativiteit z’n gang gaan om de kleuren en details van de koe aan te brengen op het doek. Voilà, een prachtig schilderij.

De inwendige mens

Bij een gezellige dag hoort ook nog iets extra’s. Bij ontvangst schenken wij een kopje koffie en thee met iets lekkers. In de pauze is er ook nog een hapje en een drankje.

Wilt u er een dagje uit van maken?

Wilt u wat meer dan alleen een workshop? Dat kan ook. We kunnen de dag compleet maken met een rondleiding over de boerderij, een mooie wandeling in de polder. Beide onder begeleiding van Piet of Anja. Een smakelijke boerenlunch met streekproducten in onze sfeervolle verwarmde ontvangstruimte of een picknick in het weiland is altijd mogelijk.

Informatie Workshop Koe schilderen

  • Alle materialen en schorten zijn aanwezig;
  • Vanaf 4 personen tot maximaal 20 personen;
  • Prijs vanaf € 37,50 excl. btw;
  • Tijdsduur ongeveer 3 uur;
  • Parkeren op het erf;

Wil je een impressie van de schilderwerken van Quinty, kijk dan op Facebook of Instagram @quintymeesterschilder https://www.facebook.com/quintymeesterschilder/ of    http://www.quintymeesterschilder.nl

Workshop koe schilderen
Workshop koe schilderen
Workshop koe schilderen

Wilt u meer nieuws van het land lezen en op de hoogte blijven van de nieuwe boerderijproducten?

Meldt u dan aan voor onze nieuwsbrief.

koeienkade koeien
Neem contact op

Stuur ons een mail en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Niet leesbaar? Verander de tekst. captcha txt