koeienkade-banner-melkdrive

Verkoop boerderijproducten vanuit onze Melkdrive

Wilt u eens een eerlijk product met een heerlijke smaak? Bent u lekker aan het fietsen of wandelen? Of bent u met de auto onderweg? Wij bieden een welverdiende tussenstop!

Bezoek onze Melkdrive en kies bijvoorbeeld voor een lekker bekertje verse melk of om melk mee naar huis te nemen. Probeer ook eens één van onze andere boerderijproducten die met veel zorg en liefde gemaakt zijn. De Melkdrive vindt u in Muiden, dicht bij de Muiderslot, in de gemeente Gooise Meren.

Wij verkopen heerlijke verse boerenproducten:

  • Verse melk van ons eigen koeien;
  • Eigengemaakte jam met fruit uit eigen tuin, in vele smaken;
  • Eieren van eigen scharrelkippen;
  • Honing van de imker uit de omgeving;
  • Chocolademelk, zelf (warm)maken.

Onze melk

De melk die onze koeien op boerderij De Koeienkade produceren, verkopen wij in de Melkdrive. Iedere dag vers te tappen uit de automaat.

Onze verse koemelk wordt voor € 1,00 per liter verkocht vanuit een koelautomaat, een beker melk voor € 0,30. U kunt zelf uw gewenste hoeveelheid melk tappen. Er zijn glazen statiegeld flessen aanwezig in de kast die u voor € 1,00 per stuk kan kopen. U kunt ook uw eigen middelen meenemen waar u de melk in kan doen. Wij hebben als service dat we de vuile, gebruikte fles innemen; die kunt u in de krat plaatsen die naast de kast staat.

De verse melk is een rauw product, dus ongeveer 3 dagen houdbaar. Het zit boordevol goede ingrediënten en is van uitstekende kwaliteit met ongeveer 4,7% vet en 3,6% eiwit. Het is niet gepasteuriseerd en niet gehomogeniseerd.

koeienkade-foto-lengte-md-kast-met-producten
koeienkade-foto-lengte-md-melkapparaat

De verse koemelk wordt afgetapt uit de grote koeltank en in een melkbus gedaan. Deze word in de automaat geplaatst. Er zit een roerder in die een aantal keren per uur de melk even doorroert, zodat de melk niet gaat opromen. In de koelkast zal de melk wel opromen omdat het stil staat. U kunt dan de fles met melk even schudden of u kunt het afromen om er slagroom van te maken.

Wilt u zien hoe wij onze koeien melken, kijk naar de film.

Kom eens langs bij de Melkdrive!

We zijn makkelijk te vinden, net buiten de bebouwde kom van Muiden. Ga de brug over van de Noordpolderweg, richting Muiderberg. Volg deze weg tot de bocht, daar staat onze grote rood/bruine metalen koe, ga het doodlopende weggetje in, na ongeveer 50 meter ziet u de Melkdrive. Hier kunt u gratis voor de winkel parkeren.

Woont u bij ons in de buurt of komt u uit de omgeving zoals Weesp, Naarden, Bussum, Blaricum, Huizen, Laren, Hilversum, Almere, Diemen, Amsterdam, IJburg, Driemond, Abcoude, Nigtevecht, Nederhorst den Berg of bent u dagje uit, dan bent u van harte welkom!

Verdere informatie

  • Openingstijden het jaar rond: 08.00 uur – 20.00 uur;
  • Verkoop is op basis van zelfbediening;
  • Geen PIN mogelijk, alleen contant, de melkautomaat geeft wisselgeld, overige producten gepast betalen in het kassa busje;

Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Wilt u alvast een eerste indruk van onze boerderij, kijk naar onze films.

Wilt u meer zien, klik op de foto’s hieronder


Warning: preg_match(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 12 in /home/customer/www/dekoeienkade.nl/public_html/wp-content/plugins/js_composer_theme/include/classes/shortcodes/vc-basic-grid.php on line 177

Neem contact op

Stuur ons een mail en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Niet leesbaar? Verander de tekst. captcha txt